Snitel vienez

de AnyCostescu in Porc, 13 Oct 2012 | 6966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 1 kg cotlete de porc fara os
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 200 g pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez:

Bati cotletele cu ciocanul de snitele,dar nu prea tare pt a nu distruge fibrele.

Sarezi si piperezi carnea.

Pe mijlocul fiecarei bucati asezi o felie de cascaval subtire.

Ouale le bati cu putina sare.

Rulezi feliile de carne si le treci prin ouale batute, apoi prin pesmetul amestecat cu faina.

Prajesti imediat snitelele in ulei incins.

Dupa 2-3 minute le dai la foc potrivit ca sa se friga inabusit si sa capete o culoare frumoasa.

Snitelul trebuie sa aiba culoarea aurie si crusta tare.

Servesti snitelul cu garnituri la alergere sau simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.08 la 09:31

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez de purcel