Snitel vienez de purcel

de MotanLaOale in Porc, 22 Iul 2022 | 5763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 oua
  • 100g faina
  • 200g pesmet
  • vegeta
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel vienez de purcel:

Bucatile de pulpa se curata, se spala foarte bine, se usuca si se taie felii potrivite.

Feliile de carne se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu sare, vegeta si piper.

Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie se pune faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare.

Pesmetul se pune in alta farfurie.

Bucatile de carne se dau prin faina, prin ou si prin pesmet.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel vienez de purcel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel mozaic- rulat