Snitele cu parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 9110 vizualizari

 

Buneeeeeeeeee rauuuuuuuuuuuuu! :))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati piept de pui
  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa minerala(cu bule)
  • 3 linguri pline de iaurt
  • 250 gr faina
  • 1/4 lingurita sare
  • un praf de piper
  • 50 ml bere
  • ulei pentru prajit la discretie( eu combin de floarea soarelui cu palmier nehidrogenat)
  • o cana de parmezan
  • doua cani de faina
  • un praf bun de turmeric
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu parmezan:

Pieptul spalat si uscat in prosop de hartie se feliaza subtire si se bate ca pentru snitel. Se sareaza usor pe ambele parti.

Ouale se amesteca cu telul cu un praf bun de sare( dupa gust), se adauga iaurtul, apoi pe rand, laptele, apa minerala, faina, piperul si praful de turmeric, iar la sfarsit berea.

Pe o farfurie punem  parmezanul razuit amestecat cu faina.

Fiecare bucata de carne o trecem prin compozitia lichida apoi prin parmezanul amestecat cu faina.

Prajim carnea in uleiul incins la foc mediu apoi scotem snitelele pe o hartie absorbanta si apoi pe platou. Eu schimb uleiul des cam la doua ture de prajit.

Sunt foarte foarte gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini paneuri picante