Snitele de burta

de ianculubita in Vita, 14 Feb 2013 | 7416 vizualizari

 

Ciorba de burta se face,tuslama cu burta se face,o alta mancare cu burta se face,dar de snitele ati auzit??poate da,poate nu!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg burta de vaca(bucata intreaga)
  • 3 oua
  • 1ceasca pesmet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita praf de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de burta:

Punem la fiert burta spalata bine in apa rece cu 1lingura de sare pentru 1h;

o scoatem intr-o sita sa se scurga bine,o taiem dupa preferinta,condimentam cu sare si piper;

In 3 boluri punem faina,ouale batute cu o ceasca cu apa minerala si pesmet amestecat cu sare,piper,cimbru si praf de usturoi

Trecem bucatile de burta prin faina si ou de doua ori,apoi prin pesmet dupa care le punem la prajit un ulei mult iar dupa ce s-au prajit pe ambele parti le scoatem pe prosoape de hartie

Se servesc cu piure de cartofi si felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

14.02.2013, 20:12

Cred ca sunt bune!

diana_k 1

14.02.2013, 21:57

cred ca sunt bune, nu am mancat nicioadata

Toamna07 1

14.02.2013, 22:05

Interesant,foarte interesant!
3 bucati,va rog!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de vitel cu cartofi taranesti