Vitel cu morcovi sub capac

de mihaelar63 in Vita, 13 Oct 2010 | 5018 vizualizari

 

vitelul astfel pregatit am invatat sa-l prepar de la mama mea. Desi e ceva simplu eu sunt "lesinata" dupa vitel cu morcovi

 

INGREDIENTE

  • 1kg  pulpa vitel
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 morcovi
  • sare
  •  piper 
  • 1 ardei iute
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 1 ardei rosu
  • sare piper
  • patrunjel verde
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu morcovi sub capac:

  1. carnea se spala si se portioneaza , legumele se curata , se spala se maruntesc ,[ morcovii se taie fasii ] se pun la fiert intr-o cratita cu apa sa acopere compozitia sare , piper si putin ulei .Se lasa la fiert 45 min acoperite cu un capac  , se incearca daca carnea e fiarta .
  2. ciupercile se curta , se spala si se portioneaza . Sepun intr-o tigaie cu ardeiul rosu cubulete , sare , piper , patrunjel , verde si putin ulei . Nu e necesar sa puneti apa ciupercile lasa ele putina . INabusiti-le sub capac max . 10 min .
  3. eu am servit cu garnitura de orez simplu , dar tot asa de bine merge si cu pireu de cartofi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu morcovi sub capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“M’nazalet Zahra”- Mancare de conopida cu carne –specifica tarilor arabe