foarte buni, grozavi.
nu credeam ca exista cineva in romania care nu a mai mancat ficatei de pui pane, ma mira enorm nu cred ca am prieteni/cunoscuti in romania care nu au mai mancat niciodata ...probabil difera chiar asa mult pe provincii???se poate.
eu nu am mai mancat nicodata snitele facute cu cascaval...sau lapte in maglavaisul de ou...in schimb.
oricum ar fii foarte bune!noi acasa la maica-mea le primeam cu mancarica de mazare sau spanac...sau cu puree si sos de rosii.
Ficatei pane, am mancat, de fapt erau tavaliti prin faina, dar nu prin amestecut de pane cu care se fac snitelele. Iar faza cu laptele in maglavaisul ala l-am descoperit facand aluatul mai gros si asa l-am subtiat cu lapte si am descoperit ca-i mult mai fraged si bun snitelul Si cu cascavalul e recenta treaba, de cand cu snitelele la cuptor
fac si eu maine, am si scos tocmai am coborat jos si am scos din congelator o caserola de ficatei pe maine si jumate de kil de file de pui sa fac si eu niste snitele maine inclusiv ficateii ...cu ocazia asta mi-ai facut super pofta cu poza asta.
sa ii faci si tu papabun sa ii incerci atunci , merg foarte bine si cu spanac, vezi ca daca nu ai chef de prajeli(desi is mai buni prajiti) ii poti face si la cuptor, pe hartie de copt, putin ulei masline, ou, pesmet etc.
eu ii fac maine , prajiti in ulei ca o data la nu stiu cat timp nu se intampla nimic daca mananc o prajeala mica
Daa, chiar m-am gandit ca merg super facuti la cuptor, de la cascaval si pesmet compozitia e foarte legata si se fac bine si asa! cu siguranta o sa incerc
Am facut acum cateva zile la cuptor, un deliciu Toata compozitia am turnat-o intr-o tava rotunda de iena, am pus niste unt deasupra si am bagat la cuptor, a iesit sub forma de placinta/tarta, excelenta