Snitele din rasol alb de manzat

de silvi0ara in Vita, 1 Aug 2010 | 7571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g rasol alb de manzat  
  • 1 lingura de faina de orez  
  • 2 oua  
  • 2 linguri faina de orez  
  • 1 lingura apa rece  
  • sare, piper  
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din rasol alb de manzat:

Se taie carnea in felii de 1–1.5 cm. Se bate carnea  cu ciocanul de snitele  pana se subtiaza la jumatate. Se sareaza si se pipereaza.Separat se bat cele 2 oua cu 1 lingura de apa rece impreuna cu putina sare si piper,apoi se adauga faina,amestecand pana se obtine o crema ca de aluat de clatite.

Se pune uleiul la incins intr-o tigaie,apoi se dau snitelele prin faina,iar apoi se tavalesc pe ambele fete prin amestecul de ou si se prajesc la foc mediu.Se scot pe un servet de hartie.Se servesc fierbinti alaturi de orice garnitura va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din rasol alb de manzat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitzele de vitelus cu garnitura de orez si legume