Snitele Salerno

de lili in Mancaruri cu carne, 25 Iun 2011 | 5066 vizualizari

 

Reteta am citit-o in Practic in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  •  snitele de curcan facute din 2 piepturi
  • sare, piper
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • 2 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 2 crengute de cimbru
  • 1 legatura patrunjel
  • 250 gr. Cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele Salerno:

Se spala carnea, se sterge de apa si o condimentam cu sare si piper. Le trecem prin faina si le prajim cca. 1 minut pe fiecare parte.Rosiile le taiem felii rotunde,cascavalul il dam pe razatoare sau il taiem felii, iar verdeata si usturoiul le tocam marunt. Asezam snitelele in tava de cuptor, in care am presarat putin ulei. Peste ele asezam rosiile, cascavul si apoi verdeata. Dam la cuptor cca.20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele Salerno" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu varza la cuptor