Sos alb de piept de pui

de Alexa90 in Sosuri, 7 Ian 2011 | 8256 vizualizari

 

Zilele acestea mi-am adus aminte de sosul special pe care il facea mama pentru mine si sora mea cand eram mici si m-am hotarat sa il fac si eu.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 lingura lapte
  • 1/2 lingura faina
  • lapte
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos alb de piept de pui:

Fierbi pieptul de pui si il tai cubulete. Intr-o cratita pui putin ulei la incins in care calesti ceapa taiata cubulete. Dupa ce ceapa e calita adaugi pieptul de pui si usturoiul maruntit. Lasi la calit pana se roseste putin pieptul de pui dupa care adaugi faina si amesteci bine. La sfarsit se adauga laptele pana trece un deget peste compozitie. Mai lasi la fiert pana cand compozitia incepe sa se ingroase timp in care invartesti continuu.

Eu am servit cu piure de cartofi si snitel de porc. Dar poate fi folosit si in alta combinatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb de piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de usturoi