Sos de rosii (cu bulion)

de burdulea56 in Sosuri, 6 Aug 2010 | 20917 vizualizari

 

O reteta simpla si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri ulei,
  • 2 linguri faina,
  • bulion,
  • 1 frunza dafin,
  • 1 lingurita piper macinat,
  • sare,
  • zahar (optional).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii (cu bulion):

Intr-o cratita, punem uleiul la incins, adaugam faina, rumenim usor, apoi stingem cu bulion de casa, amestecam sa nu se formeze cocoloase, adaugam frunza de dafin, piper macinat, lasam sa fiarba 1-2 minute.  Sosul trebuie sa aiba consistenta unei smantani curgatoare. Se potriveste de sare.

Se serveste cu chiftele, cu pireu de cartofi si snitele, merge foarte bine si langa carne afumata.

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu chiftele, cu pireu de cartofi si carne, cu snitele, afumatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii (cu bulion)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos bechamel