Spadellata cu maruntaie

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 22 Noi 2014 | 2973 vizualizari

 

Acest preparat l-am preluat dintr-o emisiune de peripluri culinare ale lui Jeff Corwin in Italia . . M-a atras folosirea ierburilor aromatice .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de porc sau vitel : Inima , rinichi , plamani .
  • 100 ml ulei masline
  • 2 cepe rosii
  • 1 buc praz
  • 1 crenguta rozmarin verde
  • 1 crenguta salvie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spadellata cu maruntaie :

  1. Organele se curata de zgarciuri . Rinichii se taie in doua si se curata in interior de partile albicioase si pielite.
  2.   Maruntaiele se tin in apa rece  pentru ca sa iasa sangele din ele [ eu le tin macar 2 ore si din cand in cand schimb apa ].
  3. Se arunca apa si se taie bucati .
  4. Ceapa si prazul se curata ,se toaca marunt si se pun la calit .
  5. Adugati si maruntaiele , cand incep sa-si schimbe culoarea, turnati 1 pahar de apa si fierbeti sub capac la foc mic .
  6. Puneti si ierburile aromate .Sarati .
  7. Preparatul se fierbe repede , adugati din cand in cand cate putina apa .Va fi gata in momentul in care veti observa ca s-a format un sos mai consistent .
  8. Serviti cu mult patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Spadellata cu maruntaie " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MOKUSKA 1

22.11.2014, 18:51

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:49

Motan si Dante , ma bucur ca va place

mihaelar63 1

24.11.2014, 12:50

Maruntaiele nu sunt agreeate de toata lumea , eu am preparat pentru sotul care le-a laudat mult

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut