Spaghete Bologneze

de simona72 in Spaghete, 7 Oct 2013 | 10975 vizualizari

 

Dupa atata pizza merge si ceva paste, nu????:))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 2 lingurite pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita oregano si busuioc uscat
  • un strop de sos PiriPiri sau orice sos iute
  • 100 gr spaghetti subtiri
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Bologneze:

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam carnea tocata. Amestecam mereu sa se desfaca carnea si sa se prajeasca uniform. Dupa ce nu mai este nici o bucatica de carne albicioasa, adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul si le lasam sa se caleasca. Adaugam sare si piper dupa gust, sos iute, mirodeniile, pasta de gogosari si sucul de rosii. Lasam sa fiarba pana carnea este facuta si sosul a mai scazut.. Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Strecuram pastele, servim rotocoale de paste cu sos de rosii si carne deasupra. Simplu si delicios.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

putem sa radem putin parmezan sau cascaval deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Bologneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza