Iată un preparat perfect pentru cei gurmanzi, dar care nu au prea mult timp de stat în bucătărie.
Puiul acoperit cu sare și piper se rumenește bine pe toate părțile la foc mediu, 5-6 minute, până prinde o culoare aurie.
Se scoate pe o farfurie și se lasă la răcit.
Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj în apă cu 3/4 lingură de sare și se scurg. Se lasă puțin la răcit.
Gălbenușul de ou se amestecă cu creme fraiche folosind un tel. Se adaugă bucățile de pui și sosul peste paste și se amestecă bine până când spaghetele sunt acoperite de sos pe toată lungimea lor.
Se așează în farfurii și se presară bânză rasă deasupra.
1
Calorii pe porţie: 350
2
Spaghetele pot fi înlocuite cu linguine
3
Spaghetele și puiul nu se adaugă direct în sos pentru că există riscul ca gălbenușul să se gătească.
4
Am ales Cheddar pentru gustul său afumat, dar și pentru textura cremoasă