un fel de mancare simplu, rapid si gustos....
Spaghetele se fierb al dente, trebuie lasate mai putin decat timpul normal de fierbere.
Dupa ce au fiert se strecoara si se trec printr-un jet de apa rece.
Cat timp fierb pastele, punem uleiul la incins in care calim muschiul tiganesc taiat cubulete mici.
Dupa 5 minute, de cand a inceput muschiul sa se caleasca, adaugam usturoiul taiat feliute si mai lasam 2-3 minute.
Peste muschiul calit cu usturoi punem spaghetele si le lasam 2-3 minute.
Ouale le batem bine cu sare si piper .
Smantana o punem peste oua si amestecam bine.
Amestecul cu smantana il turnam peste spaghete si amestecam intruna, cat tim sta la foc mediu, pana cand incepe a patrunde sosul in spaghete. Eu le-am tinut circa 5 minute.
Se servesc calde cu parmesan ras sau zeama de lamaie.
Pofta buna!