Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb

de Oana in Spaghete, 3 Iul 2011 | 5417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g rasol alb de vitel
  • 250 ml supa de vitel
  • o rosie mare de gradina
  • o mana de rosii uscate (sau in ulei)
  • 2 linguri condimente uscate pentru spaghetti (rosii uscate, usturoi, busuioc, oregano, ceapa, capere)
  • sare
  • 250 g spaghetti
  • patrunjel verde
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb:

Carnea de vitel se fierbe pana se inmoaie bine, se opreste zeama in care a fiert. Rosia se curata de coaja si se taie cuburi mici, rosiile uscate se taie felii subtiri. Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o craticioara se incinge putin ulei, se pun rosiile uscate si condimentele, apoi se adauga rosiile cubulete si supa de vitel. Carnea se mixeaza la robot si se pune in sos. Se adauga sare dupa ust si se lasa la fiert 5 minute. Spaghetel scurse de apa se amesteca in sos, se mai lasa pa foc 5 minute si se serves cu patrunjel verde tocat fin si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana