Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb

de Oana in Spaghete, 3 Iul 2011 | 5283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g rasol alb de vitel
  • 250 ml supa de vitel
  • o rosie mare de gradina
  • o mana de rosii uscate (sau in ulei)
  • 2 linguri condimente uscate pentru spaghetti (rosii uscate, usturoi, busuioc, oregano, ceapa, capere)
  • sare
  • 250 g spaghetti
  • patrunjel verde
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb:

Carnea de vitel se fierbe pana se inmoaie bine, se opreste zeama in care a fiert. Rosia se curata de coaja si se taie cuburi mici, rosiile uscate se taie felii subtiri. Spaghetele se pun la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o craticioara se incinge putin ulei, se pun rosiile uscate si condimentele, apoi se adauga rosiile cubulete si supa de vitel. Carnea se mixeaza la robot si se pune in sos. Se adauga sare dupa ust si se lasa la fiert 5 minute. Spaghetel scurse de apa se amesteca in sos, se mai lasa pa foc 5 minute si se serves cu patrunjel verde tocat fin si parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana