Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2013 | 4133 vizualizari

 

Deşi nu sunt bună prietenă cu spanacul gătit, în această reţetă, el completează armonios gustul acestui preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 30 grame somon afumat
  • 20 grame spanac
  • 1/4 ceapă roșie tocată mărunt
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon):

Ouăle se bat cu puțin piper și se toarnă într-o tigaie cu puțin ulei de măsline încălzit la foc mediu spre mic. Se lasă câteva secunde până când baza începe să devină fermă. Se adaugă somonul și ceapa, iar cu ajutorul unei spatule se învelește somonul în ou, amestecând ușor. Se adaugă spanacul și se mai gătește până când acesta s-a înmuiat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac COS ( Ceapă- Ouă- Somon)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschetta con feta