Spanac cu ou

de violeta30 in Mancaruri de legume, 3 Feb 2015 | 3726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de spanac congelat (500 gr)
  • o cescuta de apa
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura smantana
  • sare
  • 2 catei de usturoi (mai maricei)
  • oua pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ou:

Se pune uleiul si apa intr-o craticioara pana fierbe, apoi se adauga spanacul. Se lasa sa fiarba bine pana se desface. Cu lingura de lemn (spatula) incepem sa maruntim spanacul, asa cum fierbe pe foc.

Desfacem faina cu cateva linguri de apa si amestecam cu smantana, rasturnam peste spanac. Lasam sa se fiarba bine.

Pisam usturoiul ca pentru mujdei si amestecam cu putina apa, sa devina un pic lichid si varsam peste spanac.

Se potriveste de sare si mai lasam 2 minute. Oprim focul si lasam la racit.

Se serveste cu ousor ochi.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

daca facem pentru post nu mai adaugam smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

03.02.2015, 16:11

Ceva verde si cu minerale este foArte potrivit pentru anotimpul acesta

Bya Ralu 1

03.02.2015, 16:20

MotanLaOale 1

04.02.2015, 16:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de spanac cu ou