Spanac tras la tigaie

de Valclaudia in Mancaruri de post, 18 Ian 2014 | 22147 vizualizari

 

o mancare pe cat se simpla,pe atat de gustoasa, dar mai ales sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. spanac proaspat
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • usturoi granulat dupa gust
  • cateva rosii cherry
  • marar verde sau uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac tras la tigaie:

Curatam spanacul, indepartam coditele si spalam frunzele in mai multe ape sau sub jet continuu de apa in chiuveta.

Taiem frunzele fasii, le calim in tigaie in doua linguri de ulei.

Adaugam sare,piper, usturoi granulat dupa gust.

Le lasam la foc potrivit pana scade toata apa lasata de spanac.

Servim spanacul cu rosii cherry si presaram marar uscat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac tras la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac