Sparanghel la cuptor

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 25 Sep 2009 | 7350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 fire de sparanghel
  • 10 felii de slaninuta englezeasca(bacon, jambon, ...)
  • 10 felii de svaiter (cascaval, ...)
  • rosii cherry
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la cuptor:

Se curata sparanghelul pana la muguri si se fierbe aprox 5 minute in apa cu sare, dupa care se scoate si se scurge de apa. Se invelesc cate 2 fire in felii de slaninuta si se aseaza in tava unsa cu ulei. Se aseaza din loc in loc rosiile. Se da la cuptor, iar cand slaninuta se rumenste, se aseaza deasupra si feliile de svaiter si se mai lasa vreo 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]