Spirale tricolore, cu sos si sunca

de Ancutsa in Fusilli, 25 Aug 2017 | 5433 vizualizari

 

 Imi plac mult pastele cu sos, iar de data asta le-am pregatit alaturi de putina sunca (piept de porc si slanina afumata). Am ales pentru aceasta masa, spirale tricolore de la Gyermelyi (albe, cu spanac si cu rosii) care sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spirale tricolore Gyermelyi (albe, cu spanac si cu rosii);
  • 300 g piept de porc;
  • 50 g slanina afumata;
  • Sare dupa gust;
  • 1 lingura bulion;
  • Putin cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale tricolore, cu sos si sunca:

 

Se taie fasii pieptul de porc (sau alta sunca taraneasca) si slanina afumata si se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei incins.

 Se pun pastele la fiert in apa suficienta, cu un varf de sare si putin ulei. Se fierb al dente. Apoi se adauga cele doua tipuri de sunca si bulionul (suc de rosii sau rosii pasate), un praf de sare (dar si alte mirodenii daca doriti ) si se lasa sa fiarba pana scade un pic, iar pastele sunt fierte.

Se de pe foc, se presara cascaval ras si frunzulite de busuioc.

 Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/spirale-tricolore-cu-sos-si-sunca.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale tricolore, cu sos si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ardei, dovlecel si paste