Stelute cu gem

de daniastefania in Prajituri, 7 Mar 2015 | 5316 vizualizari

 

Un desert rapid, care nu necesita mult timp si efort.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foetaj
  • Gem de prune
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu gem:

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat. Taiem aluatul in patratele. Fiecare patrat se cresteaza in cele patru margini. In mijlocul fiecarui patrat punem o lingurita de gem. Dam fiecarui patrat forma de steluta, ducand un capat taiat pana la mijlocul patratului si urmatorul nu. Punem stelutele in tava tapetata cu hartie de copt si coacem 15 minute la cuptorul preincalzit la 200 grade C. Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra! Si gata desertul! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]