Stelute cu gem

de daniastefania in Prajituri, 7 Mar 2015 | 4786 vizualizari

 

Un desert rapid, care nu necesita mult timp si efort.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foetaj
  • Gem de prune
  • Zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu gem:

Lasam aluatul de foietaj la dezghetat. Taiem aluatul in patratele. Fiecare patrat se cresteaza in cele patru margini. In mijlocul fiecarui patrat punem o lingurita de gem. Dam fiecarui patrat forma de steluta, ducand un capat taiat pana la mijlocul patratului si urmatorul nu. Punem stelutele in tava tapetata cu hartie de copt si coacem 15 minute la cuptorul preincalzit la 200 grade C. Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra! Si gata desertul! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere (aluat dospit)