Stiuca cu legume de vara

de Panacris in Peste, 29 Iun 2012 | 3981 vizualizari

 

Pestele in orice mod il gatiti e la fel de savuros. Va prezint o reteta 2 in 1, rapida si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • stiuca proaspata 2 bucati,
  • lamaie 1 bucata,
  • legume de vara ( morcovi, mazare, conopida, brocoli, fasole verde) cca. 400 g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • vin alb demisec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume de vara:

Pestele se curata, se spala, se asezoneaza de sare, piper si se lasa la rece cca. 10 minute. Intre timp legumele se curata, se spala, se taie marunt si se fierb in aburi daca sunt proaspete. Eu am folosit legume congelate din lipsa de timp:D. Lamaia se taie felii, se aseaza in tava, deasupra lor se aseaza pestele, iar legumele se imprastie in tava pe langa peste. Se tiarna vinul si putin ulei, deasupra ingredintelor, apoi se presara rozmarin si se introduce tava in cuptorul preincins, cca. 20 de minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stiuca cu legume si vin alb la cuptor