Stiuca cu legume si vin alb la cuptor

de rodica_m in Peste, 5 Noi 2011 | 18731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • sare , piper
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu legume si vin alb la cuptor:

Stiuca se curata bine de maruntaie, se spala si se portioneaza, (nu am pus capul si coada). 

In tava asezam pestele, apoi legumele taite, ceapa si morcovul rondele, ardeii si rosiile fasii, sau cum doriti, condimentam dupa gust si stropim cu vin alb, adaugam rozmarinul.

Dam la cuptorul incins pentru 30 min, apoi am mai adaugat 100 ml apa si am mai lasat aprox. 20 min. mai exact pana este gata.

Pofta buna sa aveti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu legume si vin alb la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File la cuptor cu cartofi