Stufat cu carne de miel

de MotanLaOale in Oaie, 18 Mai 2015 | 11270 vizualizari

 

L-am facut acum mai tarziu decat traditia ca sa pot sa cumpar ceapa si usturoi la pret decent. (4 lei era legatura de sarbatori)

 

INGREDIENTE

  • 800g carne de miel (coaste, gat)
  • 8 legaturi ceapa verde
  • 6 legaturi usturoi verde
  • 1 ceapa
  • 400g rosii in bulion
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de miel:

Carnea se portioneaza si se spala bine.

Se pune la fiert in apa cu sare si dupa 2-3 clocote se scoate, se clateste si se pune deoparte.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa veche tocata 3-4 minute.

Se pune vegeta si piper.

Se pune si carnea si se mai caleste inca 4-5 minute.

Se pune apa si se lasa la fiert 30-40 minute.

Se curata ceapa si usturoiul verde, se spala si se taie la 3-4 cm.

Cand carnea este fiarta se scoate pe o farfurie.

In cratita se pune ceapa si usturoiul verde si se fierbe cateva minute.

Se adauga si carnea si se mai fierbe 15-20 minute.

Se adauga rosiile in bulion si se mai fierbe 5 minute.

Se introduce in cuptorul preancalzit.

Se amesteca din cand in cand si se lasa pana scade cat doriti.

Se potriveste de gust si se lasa sa se rumeneasca putin la suprafata.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel