Stufat de pui

de divainbucatarie in Pui, 18 Apr 2011 | 5285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 ceapa alba mare
  • 6 legaturi ceapa verde
  • 6 legaturi usturoi verde
  • 200 ml suc de rosii
  • 250 ml supa legume
  • 8 linguri ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunze busuioc
  • optional o legatura patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

PREPARARE:

Carnea condimentata cu sare si piper o calim impreuna cu ceapa alba tocata marunt in 4 linguri ulei de masline, apoi o inabusim cu 150 ml supa de pui.

Ceapa si usturoiul verde curatate si spalate le taiem in bucati de 3-4 cm si le calim in ulei de masline, apoi inabusim cu restul de supa. Lasam sa fiarba 5 minute, apoi punem peste carne. Adaugam sosul de rosii, vinul, frunzele de busuioc.

Fierbem totul acoperind vasul cu un capac 10 minute, apoi fara capac inca 5-10 minute. Daca folositi patrunjelul puteti sa il adaugati cu 2-3 minute inainte sa opriti focul.
Servim cald. Un pahar de vin alb ar merge perfect langa acest stufat!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

elena1988 1

21.04.2011, 10:10

reteta asta o fac sambata seara

elena1988 1

21.04.2011, 10:31

daca nu am vin alb iese si asa? am vin rosu merge?

Bya Ralu 1

10.05.2013, 21:00

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu sos de tarhon