Sufleu de brinza cu legume

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2013 | 12124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • o lingurita bicarbonat
  • 100 gr brinza telemea
  • 100 gr cascaval
  • o cutie mica porumb dulce
  • o cutie mica mazare
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 linguri smantina
  • 2 cirnaciori crud uscat de mistret(optional)
  • sare
  • piper
  • pt decor
  • o rosie
  • frunze proaspete de rosmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de brinza cu legume:

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, adaugam treptat galbenurile,apoi 2 linguri smantina, iar la urma faina amestecata cu bicarbonatul, avind grija sa nu se lasa compozitia.

Brinza si cascavalul le dam pe razatoarea mare, punem mazarea si porumbul dulce scurse, ceapa verde taiata feliute, cirnaciorii taiati feliute subtiri, smantina si amestecam compozitia. Compozitia de legume o punem peste aluat, le amestecam cu grija si le punem intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si faina. Deasupra ornam cu felii subtiri de rosii, frunzulite de rozmarin si presaram piper proaspat macinat. Se da la cuptorul incins la 170 grade pt 30 minute.

Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

se poate pune si in forme individuale de sufleu

2

se poate servi calda cu o lingura de smintina deasupra sau rece cu o salata de cruditati

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de brinza cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]