Sufleu de cascaval

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2016 | 5915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g cascaval;
  • 70g cascaval afumat;
  • 30 g unt;
  • o lingura de faina;
  • 200 ml lapte;
  • 2 oua;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cascaval:

Se incalzeste laptele, iar cascavalul se da pe razatoare.

Se separa galbenusurile de albusuri, iar albusurile se bat tare cu un praf de sare.

Intr-o tigaie, se topeste untul, apoi se adauga faina, amestecand continuu.

Se adauga laptele fierbinte si cascavalul ras. 

Cand s-a topit cascavalul, se ia tigaia dupa foc si se adauga galbenusurile, unul cate unul, amestecand continuu.

Se pune sare si piper, dupa gust, apoi incorporeaza albusurile cu o paleta, amestecand usor.

Compozitia se toarna in vase termorezistente si se baga la cuptor 30-35min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu cascaval si mezeluri