Sufleu de cascaval

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2016 | 5624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g cascaval;
  • 70g cascaval afumat;
  • 30 g unt;
  • o lingura de faina;
  • 200 ml lapte;
  • 2 oua;
  • sare;
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cascaval:

Se incalzeste laptele, iar cascavalul se da pe razatoare.

Se separa galbenusurile de albusuri, iar albusurile se bat tare cu un praf de sare.

Intr-o tigaie, se topeste untul, apoi se adauga faina, amestecand continuu.

Se adauga laptele fierbinte si cascavalul ras. 

Cand s-a topit cascavalul, se ia tigaia dupa foc si se adauga galbenusurile, unul cate unul, amestecand continuu.

Se pune sare si piper, dupa gust, apoi incorporeaza albusurile cu o paleta, amestecand usor.

Compozitia se toarna in vase termorezistente si se baga la cuptor 30-35min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari