Sufleu de conopida

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 6 Noi 2013 | 17557 vizualizari

 

Un sufleu super bun!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr conopida
  • 2-3 linguri iaurt
  • 2 oua
  • sare
  • un ardei kapia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se desface in buchetele se spala si se pune la fiert cu apa si sare. Se lasa maxim 10 min. , pana se inmoaie putin.Se scoate si se lasa la scurs.Se pune in castron , se toaca ardeiul si se pune iaurtul, se omogenizeaza. Separat batem albusurile spuma cu un praf de sare ca la prajitura, se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.Se amesteca conopida cu ouale, se pune in formele unse cu unt si se dau la cuptor la foc potrivit 20 min.

TIPS-URI

1

Se poate pune si cascaval sau branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]