Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval

de rivka in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2010 | 19650 vizualizari

 

asta e o mancare care imi place mie foarte mult

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • cascaval felii sau ras
  • unt
  • pesmet
  • 2 oua
  • smantana sau iaurt gros
  • condimente sare piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval:

Conopida se curata de cotor se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare pana se moaie, se incearca cu furculita.

Un vas de cuptor de unge cu unt, se aseaza un strat de conopida taiata felii cu cutitul se stropeste cu pesmet, se presara cu cascaval, se aseaza iar un strat de conopida, pesmet, la sf se adauga 2 oua batute cu furculita impreuna cu smanatana sau iaurt gros (si piper dupa gust atentie la sare daca cascavalul este sarat), ultimul strat fiind de cascaval.

Se da la cuptor la foc mediu cca 30 min pana prinde crusta.

Se serveste cald sau rece.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

17.08.2010, 17:50

rivka azi am facut si eu sufleul dupa reteta ta ,putin modificata ca am pus si suncae super dar nu pot sa descar pozele pana nu vine sotu ,e ceva la calc si nu ma descurc

babi5 1

30.09.2013, 20:53

Aurelia 07_07 1

24.12.2019, 23:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu cascaval ras