Sufleu de dovlecei

de -Licurici- in Mancaruri de legume, 27 Iun 2017 | 6302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei (400 g)
  • 7 oua
  • 100 g cascaval
  • 80 g branza gouda
  • 150 g iaurt 3,5%
  • busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • unt pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Dovleceii se spala, apoi se taie rondele.

Cascavalul si branza gouda se dau pe razatoare.

Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma (nu foarte tare) cu un praf de sare.

Galbenusurile se amesteca cu cascavalul, branza gouda, iaurtul si feliile de dovlecei.

Se pune sare, piper si busuioc uscat, dupa gust.

Albusurile batute spuma se incorporeaza in galbenusuri.

Se unge cu unt un vas termorezistent si se asaza compozitia.

Se da la cuptor, la 170 grade C, 20-25 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor