Supa crema de praz

de cristeena20 in Supe, 25 Iul 2012 | 4465 vizualizari

 

o supa cremoasa cu un gust deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 1 praz mare
  • 1-2 cartofi
  • supa de pui (facuta din cub)
  • unt (150 g)
  • crutoane de paine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de praz:

- Se taie julien prazul (inclusiv din partea verde)

- se inabusa in unt pana devine moale, punem cartofii cuburi si apoi adaugam din supa de pui si putina apa completare. Adaugam sare dupa gust . Lasam sa fiarba pana prazul devine moale si pasam toate cu blenderul, sa devina o supa cremoasa.

- punem inapoi pe foc si adaugam cateva rondele de praz  taiate ff subtire  pentru aspect  si adaugam piper si sare daca mai e nevoie.

- se serveste cu crutoane de paine si putin ulei de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]