Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 25 Mar 2010 | 12139 vizualizari

 

este supa preferat a piticilor mei,e grozava

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 ardei rosu
  • 4-5 frunze foi dafin
  • smantana 200g
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri faina
  • putin lapte daca
  • `putina sare de lamaie
  • 1 lingura delikat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin:

Se curata cortofi si se taie cubulete apoi se pun la fiert cu morcovi curatati si taiati rondele,telina bucatele si ardeiul rosu bucati mai mari,ceapa intrega,sare si putin delikat si se lasa sa fiarba.

Se caleste in putin ulei faina si apoi se pune cate putin lapte sa nu se faca cocoloase si apoi smanatana,va iesi ca un sos mai gros(daca se fac cocoloase o treceti prin strecuratoare )

Cand zarzavaturile sant fierte se pune sosul de smantana si foile de dafin se lasa sa mai dea 2-3 clocote si apoi se stinge focul se inacreste daca doriti cu putina sare de lamaie ,la sfarsit se scoate ceapa afara

E grozava,,,,,,,,asta e parerea familiei mele..............astept sa o incercati cu incredere i sa imi spuneti parerea voastra

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]