Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 25 Mar 2010 | 11877 vizualizari

 

este supa preferat a piticilor mei,e grozava

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 ardei rosu
  • 4-5 frunze foi dafin
  • smantana 200g
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri faina
  • putin lapte daca
  • `putina sare de lamaie
  • 1 lingura delikat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin:

Se curata cortofi si se taie cubulete apoi se pun la fiert cu morcovi curatati si taiati rondele,telina bucatele si ardeiul rosu bucati mai mari,ceapa intrega,sare si putin delikat si se lasa sa fiarba.

Se caleste in putin ulei faina si apoi se pune cate putin lapte sa nu se faca cocoloase si apoi smanatana,va iesi ca un sos mai gros(daca se fac cocoloase o treceti prin strecuratoare )

Cand zarzavaturile sant fierte se pune sosul de smantana si foile de dafin se lasa sa mai dea 2-3 clocote si apoi se stinge focul se inacreste daca doriti cu putina sare de lamaie ,la sfarsit se scoate ceapa afara

E grozava,,,,,,,,asta e parerea familiei mele..............astept sa o incercati cu incredere i sa imi spuneti parerea voastra

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu smantana si foi de dafin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarzavat