....o supica numai buna pentru cine este bolnavior ,pentru ca este plina de vitamine si sigur te inzdraveneste....
Pentru a iesi supa gustoasa luam carnea si o spalam bine dupa care o punem la fiert la foc. O lasam sa fiarba incet pentru ca noi stim aceasta carne de cocos fierbe un pic mai greu. Cand a inceput sa dea in clocot, spumuim bine pentru a ramane zeama cat mai limpede (eu atunci adaug si o lingura de ulei pentru a fierbe un pic mai repede). Dupa ce am spumuit bine adaugam ceapa si morcovul pe care le-am curatat si apoi spalat, dupa care le-am taiat: ceapa marunt, iar morcovul cubulete. Dupa ce au fiert bine toate am adaugat patrunjelul si mararul pe care le-am spalat si apoi taiat marunt. Peste acestea am potrivit de sare si piper si am pus la sfarsit si cuibul mic de taitei. Am mai lasat pe foc 10 minute si apoi am dat deoparte.
Va spun cu mana pe inima ca aceasta supica nu va da gres niciodata. Pofta buna!