Supa de conopida

de lia maria in Supe, 17 Noi 2010 | 9440 vizualizari

 

Pentru perioada de post, in care ne aflam, o supa delicioasa si plina de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 500 g conopida
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel + 1 legatura, frunze
  • 1 telina + 2  frunze
  • 1 ceapa
  • ½ gogosar rosu
  • 1 ardei galben
  • 15 cm, din tija unui praz( partea verde)
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita chimen macinat
  • Sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de conopida:

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare, la scurs. Zarzavaturile, le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Prazul, il taiem fideluta, iar frunzele le maruntim.



Intr-o oala, punem uleiul, adaugam zarzavaturile impreuna cu prazul si lasam 2-3 minute sa se inmoaie putin si sa se patrunda aromele, apoi adaugam conopida. Asezonam cu sare,piper si chimen, turnam apa, cam 10cm peste zarzavaturi si lasam la fiert 30’, dupa care oprim focul, adaugam frunzele si servim  supica.



Pofta buna !

TIPS-URI

1

cine nu tine post,o poate servi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sylvia 1

18.11.2010, 20:14

Vai ce bine arat supica asta

Mihaela11_jo 1

18.11.2010, 21:05

Ca intotdeauna calificativul potrivit pentru mancarurile tale este "elegant"; despre gust

vanilla 1

19.11.2010, 14:18

bun bun!!! si eu fac ciorbica asta!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de perisoare