Am facut o supa tare buna, cu cateva legume si niste carnita de curcan.
Am spalat carnea de curcan si am pus-o in vasul cu apa rece pe foc. Am acoperit cu capacul si am lasat-o la foc mediu, pana acul indicator a ajuns spre sfarsitul zonei verzi. Am oprit focul si am lasat carnea sa se patrunda bine.
Daca as fi folosit carne de pui, care fierbe mai repede, as fi pus legumele la fiert mai repede, imediat dupa ce am spumuit.
Legumele curatate si spalate le-am adaugat in vas abia dupa ce acul indicator a coborat in zona galbena, pentru a fi sigura ca imi fierbe bine carnea. Am pus din nou vasul pe foc, am acoperit cu capacul si dupa ce acul a intrat in zona verde am oprit focul. Supa se prepara in continuare.
Aproape de final am adaugat si rosia taiata cubulete si am acoperit din nou cu capacul.
Ca de obicei, cand acul a ajuns in zona galbena a butonului am ridicat capacul, am adaugat sare si am presarat verdeata tocata.
Desi supele se strecoara de legume, eu am preferat sa pun si cateva bucati din fiecare leguma atunci cand am servit supa si carnita curatata de pe oase.