Supa de legume

de abetina in Mancaruri de post, 15 Mar 2018 | 2751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ciuperci pleurotus
  • 200 gr linte verde
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 radacina telina mare
  • 200 gr nuci caju
  • sare dupa gust.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Se pune lintea la inmuiat cu cel putin 12 ore inainte de a pregati supa, se clateste si se pune in oala; se adauga radacinoasele taiate, ciupercile pleurotus taiate felii, sare, ceapa tocata si se fierbe la foc potrivit.
  Se pun nucile caju la blender, apa si se mixeaza bine, dupa care se toarna peste legumele fierte, se lasa sa traga un clocot si se opreste focul.

Sa aveti pofta, dragilor la un deliciu culinar, asa veti simti ca postul este usor de tinut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

dantes 1

20.03.2018, 16:54

Buna!

abetina 1

20.03.2018, 19:25

este foarte buna si o alternativa la mancarurile cu carne,pentru cei care nu mai au nevoie de carne,lapte,branza ,oua!

Rahela Velicu 1

21.03.2018, 12:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde cu rosii