Supa de praz cu carne tocata si branza

de Panacris in Supe/Ciorbe, 31 Aug 2017 | 5208 vizualizari

COMENTARII (15)

- Andreea - 1

31.08.2017, 20:11

Interesanta ideea ... nu am facut niciodata dar cred ca este tare buna

Cofetarul Vesel 1

31.08.2017, 20:23

MotanLaOale 1

31.08.2017, 20:24

Constelatialeu 1

31.08.2017, 20:27

Prea alambicata pentru mine.....

cristinutanicolita 1

31.08.2017, 20:42

Interesanta!

mirela0911 1

31.08.2017, 21:30

Interesanta!

oanapl 1

31.08.2017, 22:45

Interesanta ideea!

Rahela Velicu 1

31.08.2017, 23:24

anca_rm 1

01.09.2017, 09:20

nu am mancat supa de praz pana acum

Panacris 1

01.09.2017, 14:37

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Panacris 1

01.09.2017, 14:37

Anca, eu pun mereu câte o mână de praz la orice fel de supă/ciorbă!

dantes 1

01.09.2017, 17:18

Buna!

elucubratiiculinare 1

02.09.2017, 09:35

Rocsi 1

02.09.2017, 21:39

RODIMUR 1

03.09.2017, 13:51

Cred că este foarte bună...Nu-mi aduc aminte dacă am mâncat vreodată praz (poate în copilărie), dar nu știu de ce am impresia că gustul lui mi-ar fi pe plac...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]