Supa de pui cu fideluta

de Zamfira in Supe, 14 Sep 2012 | 5640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • 1 telina
  • 3-4 morcovi
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • 200 g. fideluta (sunt mai subtiri ca fideaua)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu fideluta:

Spalam carnea si o portionam. Curatam si spalam legumele, un morcov il dam pe razatoare, restul legumelor puteti sa le taiati in bucati mai mari sau cubulete.

Punem carnea la fiert si indepartam spuma formata pe parcurs. Dupa 5-10 minute de fierbere si spumare adaugam legumele si sarea (ceapa si cateii de usturoi vor ramane intregi).

Timp de fierbere 40-50 minute. In final adaugam fideluta, patrunjelul verde tocat si mai fierbem supa timp de 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu fideluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]