Supa de pui cu galuste de gris

de MIUTA in Supe, 20 Mar 2011 | 7576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(6 pulpe superioare)
  • un morcov
  • o ceapa
  • 2 cubulete maggi cu gust de pui
  • sare,piper
  • ulei

GALUSTE DE GRIS

  • 2 oua
  • 7-8 linguri de gris
  • 1 lingura ulei
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste de gris:

Se pune la fiert intr-o cratita carnea de pui,morcovul,sarea si ceapa intreaga.Se lasa la fiert la foc mic si din cand in cand se spumeaza.

In alta cratita se pune ulei si se caleste putin morcov dat pe razatoarea mica.

Cand carnea este aproape fiarta se strecoara zeama peste morcovul care se caleste in cratita.

Se prepara galustele cu gris,oua,ulei si sare.

Cand supa incepe sa fiarba se ia cu o lingurita compozitie de galuste si se pun la fiert.

Dati focul spre mic sa nu se imprastie galustele de gris.Se fierbe la foc mic cca 10 minute.Se sperie la sfarsit galustele cu o cana cu apa rece.Se mai lasa la fiert inca 10 minute.

Se pune in ciorba morcovul fiert taiat cubulete,cuburile cu gust de pui si piper.

Ceapa fiarta din supa se arunca.

Carnea care fierbe in supa eu o pregatesc intodeauna ca fel principal.

Se opreste focul si se lasa oala cu capac inca 15 minute.

Servim supa cu patrunjel verde tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa deasa cu taitei