numai buna pt o zi de iarna cand simti ca te ia raceala...
Pulpele de pui se spala , se curata de pielite(fiindca pulpele mele aveau lasata multa grasime si fiindca le-am folosit la supa am lasat din 2 pulpe si ceva grasime pe ele nu am curatat-o odata cu pielitele jos) si se pun la fiert in oala cu apa impreuna cu morcovii, ceapa taiata in jumatate, verdeata,ardeiul.
Cand carnea e fiarta se ia de pe foc se strecoara toata supa in alta oala printr-o strecuratoare(carnea si legumele se patreaza pentru friptura), se sareaza dupa gust si se pune iar la foc.Cand incepe sa fiarba se adauga galustele facute in felul urmator: se bat 2 oua cu furculita, sare, si cca 8 linguri de gris sa iasa nu prea gros dar nici sa nu curga.Se adauga galustele la supa cu o lingura, se lasa la clocot galustele sunt gata cand se lasa la fund.
Se stinge focul se lasa supa sa se potoleasca si se serveste calda(fierbinte) cu verdeata tocata deasupra.(eu nu am pus in poza caci portia era pt sotul meu nu a vrut).
Pofta buna.