Supa de pui cu legume radacinoase

de Merisor in Pui, 17 Sep 2013 | 14067 vizualizari

 

Imi place foarte mult sa folosesc toate radacinoasele in mancaruri, dau un gust deosebit. De data aceasta am ales sa le folosesc la o supa de pui cu mai putina carne. Carnea am folosit-o la alta mancare.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de tara
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 radacini pastarnac
  • 1 radacina telina
  • 2 ardei
  • 2 linguri rosii pentru ciorba
  • 3 l apa
  • sare
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu legume radacinoase:

Puiul transat si spalat l-am pus la firt in apa cu putina sare.

Dupa ce a atins punctul de fierbere, am inlaturat spuma formata si am mai lasat cateva minute, astfel incat sa se topeasca grasimea, apoi am scos pulpele, pieptul si aripile pe care le-am folosit la alta mancare.

Am adaugat legumele spalate si tocate cubulete mici, am acoperit vasul si am lasat la fiert la foc mediu aproximativ 35 minute.

Dupa acest timp am adaugat rosiile, am mai potrivit cu sare si am mai lasat pe foc 15 minute, apoi am stins focul si am adaugat patrunjelul tocat.

Carnea fiind frageda s-a fiert destul de repede, astfel incat eu am dezosat-o pentru un aspect mai placut la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu legume radacinoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]