Supa de puisor

de raus in Supe, 23 Noi 2010 | 5290 vizualizari

 

de preferat e sa folosim un pui de tara de vreo 7-8 luni si multe legume...nu vegeta sau nu stiu eu ce chimicale

 

INGREDIENTE

  • tacamurile de la pui(aripi,gheare,gat,spinare,coaste)
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • 1 leg.patrunjel
  • sare,piper
  • taitei de casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de puisor:

Bucatelele de pui se spala bine si se pun la fiert cu un praf de sare.Am fost atent sa adun spuma cand s-a adunat.Ceapa,morcovii,telina le-am taiat ....si mai mare si mai marunt si le-am pus in oala care fierbea alene pe aragaz.Cand aproape au fiert,am adaugat cartofii taiatzi cuburi generoase si,dupa 10 min, am aruncat si o mana de taitzei facutzi cu oua de bibilica de catre mama si uscati pe un stergar in camara.Era sa uit...inainte de taitzei,dam focul mai domol,sa nu se sfarme bunatatea de fidea ca asta e marfa de contrabanda....Din cand in cand,mai gustam sa vedem daca au fiert toate alea si,la sfarsit,daca e OK totul,presaram putin piper macinat atunci, stingem focul si zvarlim patrunjelul taiat marunt si acoperim cu un capac ...asa ca la un ceai in miezul iernii. Pai...cam asta e...

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de puisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan cu taietei de casa