Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)

de Bucataras in Supe, 12 Iul 2020 | 4119 vizualizari

 

Astazi vin cu o reteta ideala pentru caldura de afara, supa de rosii coapte cu usturoi, servita rece, cu legume proaspete gen ceapa, ardei, castraveti. 

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 castravete mic, crocant
  • 1 ardei capia
  • 1 ceapa rosie mica
  • ardei iute
  • frunze de busuioc
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho):

Pune rosiile si cateii de usturoi la cuptor pentru 30 minute, la 180 grade C.

Lasa la racit, apoi curata rosiile de pielite si samburi si usturoiul de coaja si paseaza-le impreuna cu usturoiul. Condimenteaza cu sare si piper si pune supa la rece. 

Taie castravetii, ardeiul capia, ardeiul iute si ceapa cubulete, toaca marunt busuiocul.

Dupa ce s-a racit supa, pune deasupra cubuletele de legume, busuioc, stropeste cu putin ulei de masline si serveste-o cu placere!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii coapte cu usturoi (Gazpacho)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa dietetica de legume, cu galuste de gris, fara oua