Supa de rosii crema

de cristinne in Supe, 28 Aug 2010 | 5928 vizualizari

 

Ca tot e sezonul rosiilor proaspete de gradina, mi-am zis sa maifac aceasta supita mult adorata la mine acasa..fiind f hranitoare si f racoritoare in acelasi tim,p, daca se consuma chiar si rece.

 

INGREDIENTE

  •  rosii: 1,5kg;
  • morcov: 1:
  • telina: 1/2;
  • ceapa: 1;
  • ardei gras: 1;
  • o manuta de orez;
  • patrunjel verde:
  • condimente;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii crema:

Rosiile se decojesc inainte. (ori dupa ce le-ati tinut in apa fierbinte 5 minute fiecare, ori ff bine coapte si atunci coaja se ia direct, fara oparire in prealabil). Se pun la fiert absolut toate legumele. Dupa ce au fiert jumatate din timp de s-au inmuiat se baga blenderul direct in oala (like je :D) apoi se adauga orezul (am pus d-ala prefiert) si am mai lasat-o un sfert de ora la fiert.  Se condimenteaza (sare, piper, busuioc uscat si oregano). Se serveste cu patrunjel tocat verde simpla, cu smantana sau cu cascaval ras, depinde de gusturi... e un deliciu vara!

TIPS-URI

1

daca rosiile nu-s bine coapte sau nu aveti destule, sau pur si simplu vreti mai mult gust , se mai adauga dupa pasare si o cana de suc de rosii imbuteliat, sau bulion.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii crema" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de creveti