Supa greceasca de peste (Psarosoupa)

de rena in Supe, 15 Noi 2013 | 13859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti mari
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • o legatura de telina
  • o ceapa
  • ulei,sare,piper,lamaie
  • o ceasca de orez
  • 2 oua
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa greceasca de peste (Psarosoupa):

Curatam toate legumele si le taiem in bucati mai mari,le punem la fiert.Dupa ce s-au fiert le scoatem pe un platou.In zeama legumelor punem pestele sa fiarba ,dupa ce sa fiert facem la fel il scoatem pe un platou.Strecuram zeama sa nu aiba oase de la peste si o punem inapoi in oala,punem orezul, sare si lasam sa fiarba .Separat batem oul cu lamaia luam putina zama din oala si turnam peste ouale batute , amestecam  bine, apoi turnam in oala.

La blender batem zeama de lamaie,sare , ulei de masline si facem un sos albicios.Curatam pestele de oase turnam pe deasupra sos si la legume in acel fel facem

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca vrem putem pune in farfuria de supa bucati de peste si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa greceasca de peste (Psarosoupa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]