Supa vieneza

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 28 Iun 2010 | 10163 vizualizari

 

O supa asemanatoare am mancat anul trecut in Viena la un mic restaurant la 150 m de biserica Sf. Stefan . Cum am gasit taitei asemanatori , cu dulce nostalgie va impartasesc reteta .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vita .
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 2 felii telina
  • 5 morcovi noi
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • 1 lingura boabe piper colorat mozaic
  • 1 punga taitei cu ou ,, eiersplazle''
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa vieneza:

  1. legumele se curata , se spala , se taie fideluta ,.
  2. carnea se spala , se taie cuBulete si se pune la fiert cu legume , sare , piper.
  3. taiteii se fierb separat in apa clocotita cu sare , se strecoara si se aduga la supa cand aceasta este gata .
  4. serviti cu patrunjel verde presarat .

TIPS-URI

1

pentru o preparare rapida am folosit oala sub presiune , in 30 minute supa era gata .

2

taiteii ,, eierspatzle '' sunt foarte gustosi , sunt asemanatori cu niste taitei de casa taiati mai grosi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa vieneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sfecla rosie