Surpriză din Pădurea Neagră

de anomisana in Dulciuri, 4 Sep 2011 | 3488 vizualizari

 

După ce am terminat cu tortul pentru Adina, am văzut că mi-a rămas câte ceva din ce am folosit la tort. Tot aveam un regret că nu pot gusta să văd cum a ieşit, aşa că mi-a venit ideea să folosesc resturile, să văd şi eu ce gust are şi ce sunt în stare să improvizez. Au ieşit 2 porţii de prăjitură, din care una i-am pus-o soţului la pachet fără să-i spun, făcându-i astfel o surpriză plăcută, iar a doua i-am dus-o mamei soacre, eu rămânând cu aprecierile voastre şi ale lor, lucru care mă face fericită.

 

INGREDIENTE

  • blat rămas de la tortul Pădurea Neagră  
  • frişcă
  • jeleu de vişine
  • sirop de vişine cu lichior
  • vişine din compot
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Surpriză din Pădurea Neagră:

Am sfărâmat blatul şi am pus o parte în 2 cupe de îngheţată. Am însiropat blatul, am adăugat frişcă, apoi o lingură de jeleu, iar blat sfărâmat şi însiropat, din nou frişcă iar la sfârşit restul de jeleu rămas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Surpriză din Pădurea Neagră" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

LUK 1

05.09.2011, 09:42

bun desert

Lau 1

05.09.2011, 13:38

ce bine arata

anomisana 1

05.09.2011, 16:35

Ce-a fost pana acum a fost bun, dar sa vad ce idee imi vine pentru sambata, caci mama soacra implineste 60 de ani si trebuie sa o surprindem cu ceva bun. Poate ma ajutati voi cu o idee.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Padurea neagra"