Tagliatelle carbonara

de Oana in Paste, 25 Feb 2012 | 9394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g tagliatelle
  • 100 g bacon feliat
  • 2 catei de usturoi
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cu varf de parmesan ras
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle carbonara:

Pastele se fierb in apa cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj. Apoi se scurg. Cel mai bine ar fi sa fie si clatite sub jet de apa rece, altfel se vor lipi...asa cum am patit eu :(

Baconul se taie fasii subtiri si se trage intr-o tigaie teflonata, fara ulei, impreuna cu usturoiul maruntit. Galbenusurile se freaca bine cu parmesanul si se subtiaza apoi cu vinul alb. Se adauga pastele in tigaia cu bacon si apoi se toarna deasupra amestecul de galbenusuri.

Se amesteca usor si se servesc fierbinti, cu parmesan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

diaconta 1

26.02.2012, 14:16

buneeeeeeeee

jolygina 1

27.02.2012, 00:01

imi plac foarte mult nu am mai mancat demult

MotanLaOale 1

28.02.2012, 08:46

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara