Tagliatelle cu chiftelute de peste

de divainbucatarie in Paste, 17 Ian 2011 | 3571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g tagliatelle
  • 700 g chiftelute de peste
  • 500 g rosii decojite, fara seminte si tocate
  • 2 linguri vin
  • 1 frunza mica busuioc proaspat
  • 1 lingurita patrunjel propaspat
  • 1 lingurita de zahar brun
  • 40 ml ulei de masline
  • 1 catel de usturoi
  • parmezan ras – optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute de peste:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp pregatim sosul de rosii si chiftelutele de peste. Pentru a face sosul de rosii calim usturoiul in ulei. Dupa ce se caleste, il indepartam din tigaie si adaugam rosiile, zaharul, busuiocul. Fierbem pana scade sosul de rosii si devine o pasta groasa.

Peste tagliatelele fierte punem sosul de rosii fierbinte, presaram patrunjelul verde, punem chiftelutele si servim.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci și carne de pui