Ravioli cu sunca

de lira in Paste, 11 Iul 2010 | 11530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g Ravioli cu branza
  • 2 lingri ulei de masline
  • 120 g sunca/kaizer
  • 3 linguri sos rosii sau 2 rosii cubulete
  • 100 g smantana
  • 70g cascaval
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu sunca:

Sunca se taie cubulete si se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei de masline.


Dupa ce s-a rumenit se adauga sosul de rosii, apoi smantana. Se condimenteaza si se lasa pana fierbe putin, daca vi se pare ca sosul este cam gros, puteti adauga putin lapte (eu am pus).

Intr-o oala se pune apa la fiert, dupa care adaugam pastele. Ravioli se servesc cu sosul de sunca deasupra peste care presaram cascaval ras si garnisim cu 2-3 frunze de salvie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna delicioasa